Vasúti fotó- és rajzpályázat

Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.

Fotó: Rizsavi Tamás

Pályázati feltételek

A pályázat rendezője:

Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Korlátolt Felelősségű Társaság 
(Cg: 01-09-464653, 1238 Budapest, Helsinki út 105.)

Témakör:

A vasút és fékezés. Olyan pályamunkákat várunk, amelyek kreatív módon a vasút és fékezés szimbolikus kapcsolatát jelenítik meg, kiegészítve azt a pályamunkához kapcsolt rövid, frappáns címmel.

Részvételi feltétel:

A pályázat két kategóriában kerül meghirdetésre. A nyílt pályázaton bárki, foglalkozástól, életkortól, lakóhelytől függetlenül részt vehet. A Knorr-Bremse alkalmazottainak kiírt pályázatra az érvényes belépőkártyával rendelkező dolgozók nevezhetnek kártyaszámuk regisztráció során történő megadásával. A részvétel elengedhetetlen feltétele a www.knorr-bremse-fotopalyazat.com honlapon történő regisztráció és a pályázat feltételeinek elfogadása. A pályázaton részt vevő a honlapon történő regisztrációval feltétel nélküli hozzájárulását adja ahhoz, hogy a pályázat rendezője a beküldött képekkel kapcsolatban, valamennyi szerzői jogi jogosítványát, külön díjazás nélkül gyakorolhassa, azonban köteles a szerző nevének feltüntetésére. A regisztráció azt igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a kiírás feltételeit, a beküldött felvételek a pályázó saját felvételei, ezért korlátozás nélkül, szabadon rendelkezik azok valamennyi szerzői jogi feltételével. A pályázó, a regisztrációval elismeri, hogy a fenti nyilatkozataival ellentétes helyzet esetén, bármely személyiségi és szerzői jogi jogsértésért helytáll, azzal kapcsolatos eljárási kötelmeket és anyagi felelősséget kizárólagosan viseli.

Egy pályázó maximum 5 db pályamunkát tölthet fel, a következő kategóriákban: fotó, grafika/rajz. Fájl formátum JPG, a képfájlokhoz kötelező a rövid, frappáns cím megadása, amely minimum 2, maximum 40 karakter hosszúságú lehet. Az eredeti fotók, grafikák/rajzok minimális felbontása 6MP. A feltölthető fájlok maximális mérete egyenként 6MB. A feltöltött képek felbontása minimum 800x600 vagy 600x800 pixel. A beküldött képek utólagos javítása, kivágása, kreatív szerkesztése megengedett. Sőt, légy kreatív! Használd a képszerkesztő programokban rejlő lehetőségeket.

A pálymunkák feltöltésének határideje:

2015. november 20. éjfél

A pályázat elbírálása:

A beékező pályázatok elbírálását a pályázat rendezője által felállított háromtagú szakmai zsűri végzi. A zsűri tagjai:

  • a zsűri elnöke: egy külsős szakértő,
     
  • további tagok: két Knorr-Bremse-s vezetőnk.

 

A pályázat elbírálásának határideje:

2015. december 5.

 

Díjazás:

A zsűri által legjobbnak, legkreatívabb ítélt pályamunkákat díjazzuk.

Információ:

Pintér Dalma ― Személyügyi asszisztens (dalma.pinter@knorr-bremse.com)